Retourbeleid

Omruilen en terugsturen

Retourneren conform de Nederlandse wet met enkele uitzonderingen om u beter van dienst te zijn. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@golfdiscounter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Bovenstaande geld niet voor maat werk.
Wat is maatwerk: Wanneer de klant iets bestelt buiten de opties die wij aanbieden, dan is het wél maatwerk.

Retourkosten:

De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Na correcte ontvangst van uw retourzending betalen wij u binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag volledig terug.

We hopen met dit retourbeleid uw te overtuigen zodat u gerust bij ons kunt beslissen te bestellen.
 

Retouradres:

Athletesports.nl
Kitmanstraat 1-b
1812PL ALKMAAR

Voeg bij de retourzending de pakbon toe en geef daarop de reden aan van uw retourzending.

Uw ontvangen bestelling beschadigd of er klopt iets niet? 
Zou u alstublieft per omgaande contact met ons willen opnemen. Samen lossen we het zo snel mogelijk op. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op 
Tel: 06 21363299 of via het contactformulier